Demoliční den

04.12.2013 13:52

 V neustálém vyvoji ETS 2 dělá tým SCS další pokrok. Předevčírem se zaměřili na zlepšení méně časté, ale nedílné součásti pozemního provozu. 

 

SCS Software dobře ví, že je stále co zlepšovat na funkcích a prvcích herního kódu a grafiky. Zvukové efekty ale nejsou žádnou výjimkou; zvuk je podstatná část celkového zážitku, dokonce důležitější než to, co by lidé řekli, že je důležité "na první pohled."

Tým SCS využil výnosy z prodejů z balíku skinů Halloween Paint Job Pack na Steamu, a dnes můžete vidět jak. Včera zorganizoval akci za účelem zlepšení kvality zvuků bouraček. Byl kladen velký důraz na bezpečnost celé akce, takže nechyběli hasiči a záchranka v případě, že by se něco pokazilo. Za volantem měli tu čest přivítat českého kaskadéra Jardu Pšeničku. Podílel se na kouscích ve velkých filmech jako jsou Titanic, Doom, Hellboy a mnoho dalších.

Dále lze na portálu BundleStars získat hromadu simulátorů v balíku The Superpower Sims Bundle. Obsahuje původní Euro Truck Simulator a další významné představitele simulátorů za směšně nízkou cenu. Možná to pomůže přívést další hráče do žánru simulátorů tahačů a pro některé to je možnost zlegalizovat svoji starou kopii. Navíc část výnosů jde na charitu SpecialEffect

Hra Scania Truck Driving Simulator se dostala přes systém Greenlight a je k dispozici na Steamu. Pro většinu z vás tahle hra není žádná novinka, ale těch 65 milionů uživatelů Steamu může znamenat další příjmy, ze kterých půjde financovat vývoj nových i stávajících her.

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz