Dojmy z DLC - příspěvek betatestera

02.09.2013 19:55

Níže je překlad přepisu textu od jednoho dlouhodobého příznivce, který v současnosti pomáhá jako betatester připravovaného DLC "Na Východ" pro ETS 2.

Studio SCS se rozhodlo pozvat jen několik vybraných lidí na hraní a testování nadcházejícího projektu - přídavku pro ETS 2 a je mi potěšením být mezi nimi. Záleží mi na tom, jelikož krajina přidávaná do hry je krajinou Polska - země, kde žiji.

Pokud ale nejste z Polska, měli byste vědět, že polské silnice jsou dost charakteristické. Většina hlavních silnic jsou úzké, stísněné a prochází stovkami malých a velkých měst. Co víc, jsou v docela špatném stavu. Na druhou stranu, mnoho z nich se v současnosti renovuje nebo přestavuje.

Tvůrci přídavku měli složitý úkol. Museli ukázat, že siť polských silnic je v mnohem horším stavu, než ty v západní Evropě, a také pod intenzivní přestavbou. Polští příznivci navíc měli od přídavku velká očekávání. Všichni víme, že není možné vystavět každé větší město (Polsko ma 16 vojvodství, z toho 11 bude v přídavku jako města s nákladem a orientačními body), stovky vesnic a tisíce kilometrů rozbitých silnic.

Myslím, že se to SCS povedlo. Je to ještě lepší, než jsem já a většina polských fandů čekala. Hodně lidí si myslelo, že SCS udělá silnice v Polsku stejně nudné, rovné, široké a bez klimatu. Mysleli si špatně. Je pravda, že na polských silnicích neudělali brázdy, ale jinak vypadají tak jak by měly: těsné, úzké a plné křižovatek. Můžete převážet náklady jen v 11 z 16 hlavních měst vojvodství, ale zase můžete projet několik menších měst. Mapa je také plná zajímavostí a krásných míst. Byl jsem trochu v šoku, když jsem uviděl charakteristický železniční most u Lublinu - města, odkud pocházím. Nechci prozrazovat o mapě všecho, takže jen dodám, že se určitě musíte podívat do oblasti mazursých jezer.

Nebuďte překvapeni, když najednou pohodlná a široká silnice skončí a vy budete muset pokračovat po ostrých serpentinách.

Mapa je teď ve fázi betatestování. Jako jeden z testerů musím říct, že je v ní méně chyb, než jsem čekal. Doufám, že nenajdeme příliš mnoho chyb a přídavek bude vydán podle plánu - v září 2013. Mapa je současné podobě trochu nevyvážená, má svá lepší a horší místa. Doufám, že my, betatesteři, dopomůžeme SCS mapu vyvážit a uhladit nedostatky.

pl1.jpg pl2.jpg

 

Zdroj : Truckgame.cz

Autor : Vertex