Euro Truck Simulator 2 patch 1.7

01.11.2013 12:03

Vyšel nový patch pro ETS 2, který s sebou přináší avizovaný tahač Volvo New FH. Dále vyšlo menší DLC pro fandy Halloweenu. Čtěte dále pro více informací.

 

Vyšel patch 1.7 a jeho hlavní atrakcí je nové Volvo FH a FH16. Lze stáhnout z oficiálních stránek, Steam verze se aktualizují automaticky.

Další novinkou je balík vzhledů pro tahače, nazvaný Halloween Paint Job Pack, vydaný k období Halloween. Obsahuje 6 temných a děsivých skinů použitelných na všechny tahače ve hře.

Pro ostřílené hráče, co tvoří a používají mody tohle nebude žádná velká novinka - vždycky si můžete tahač vylepšit hromadami uživatelských modů, případně si nějaký vyrobit sami. Jsou tu ale desítky tisíc hráčů, kteří se neodvažují žádný neoficiální mod nainstalovat. SCS věří, že touto cestou mohou i těmto hráčům nabídnout něco zajímavého. A samozřejmě čistě volitelného.

Po několika měsících práce je model hotov a je k dispozici bezplatně. SCS Software v tomto směru hodlá pokračovat i nadále a už teď se pracuje na dalších dvou tahačích.

Myšlenka za balíkem skinů je taková, že tyto malé placené přídavky pomohou urychlit vývoj základní hry. Místo prosení o dary může SCS nabídnout nějakou protihodnotu hráčům za financování dalšího vývoje. A pokud se tento způsob uchytí, budou uvažovat i o větších věcech, než jen skiny. Možností je hodně, například podpora dekorace vnitřku kabiny.

Halloweenový balík skinů je právě k dispozici na Steamu. Nikde jinde jej neseženete, protože infrastruktura řešení DLC mimo Steam je jen velice omezená. Nezapomeňte, že každý validní klíč lze aktivovat na Steamu.

Shodou okolností (nebo ne?) je ETS 2 už den v akci za necelých 7 Euro, což je asi 180 korun. Kdo až doteď váhal, má opět možnost získat hru za velmi příznivou cenu. Akce bude trvat ještě 23 hodin.

Užijte si jízdu v novém tahači.

interier_01.jpg interier_02.jpg interier_03.jpg screen01.jpg screen02.jpg screen03.jpg screen04.jpg screen05.jpg

 

 

Zdroj : Truckgame.cz

Autor : Vertex