Experiment s veřejnou betou pokračuje

01.08.2013 17:21

Na základě testování předchozího veřejného beta patche vyšel další. Testování patchů hráči vypadá podle SCS jako dobrý způsob urychlení vývoje hry. Tento patch by také mohl být finálním, tedy i majitelé Steam verzí (a další) by se mohli dočkat oficiálního patche.

SCS Software děkuje všem, kdo se podíleli na testování veřejné betaverze. S dokončováním patche 1.4.x zatím bylo více práce, než by jeden rád. Během vašeho testování bylo odhaleno několik problémů; za vaší pomoc je vývojářský tým vděčný.

Systém veřejných betaverzí ještě bude ještě potřebovat trochu promyslet, ale výsledky vypadají slibně. Proto vás SCS prosí o další pomoc.

Je tu další potenciální kandidát na finální patch v řadě 1.4.x. Měl by opravovat všechny větší chyby, které byly opomenuty v 1.4.1, takž pokud už jedete na této verzi, neměl by update na 1.4.6 nic pokazit; co víc, hra by měla být o trochu stabilnější.

Jak již bylo řečeno, je to jen kandidát na finální verzi patche. Není určen pro všechny a není ani zmíněn na oficiálních stránkách. Jediní, kdo má větší přístup k nejaktuálnějším sestavením jsou členové komunity na diskuzním foru.

Jako u předchozího patche, k dispozici je odkaz na stažení přes BitTorrent, aby se nepřetěžovaly servery.

- ETS 2 BETA patch z 1.4.x na 1.4.6 torrent -

Opět platí, že byste tento patch neměli aplikovat na Steam verzi hry.

Připomínky můžete směrovat na diskuzní forum SCS o chybách 1.4.6

Pokud vše půjde dobře, tento patch by mohl být ohlášen jako stabilní a 1.4.6 se mohla stát doporučenou verzí na všech distribučních kanálech.

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz