Fotky s betaverze

04.12.2013 13:55

SCS Software vám přináší pár fotek z předešlého nahrávání bouraček aut. Dále byla pro některé uživatele modů připravena otevřená betaverze patche, který má opravovat jisté problémy spojené s velkými mapami. 

 

Bude ještě chvíli trvat, než se zpracují fotky a videa z bouračkového dne, a samotné zvukové stopy budou potřebovat vyčistit a zapracovat do hry. Nejde je ale jen tak jednoduše vložit, takže mějte strpení. Jinak na Facebookové stránce SCS najdete balík fotek z akce.

Práce na patchi 1.8 je mezitím v plném proudu a testování probíhá stylem uzavřených betaverzí.

Nicméně, objevily se hlášení o problémech s verzí 1.7. Možná nejde o potíže, které by zablokovaly herní postup všem hráčům - normálně by se opravy dodaly s větším patchem. Ale zejména pro lidi s mody obsahujícími velké mapy se objevily problémy se stabilitou hry. Opravením těchto problémů by je uživatelé modů už nemuseli složitě obcházet. Tým SCS si myslí, že zveřejnění patche ve formě otevřené betaverze pomůže zjistit, zda se podařilo udělat hru stabilnější. Takže pokud vás trápí některé z níže uvedených problémů, dejte SCS vědět, jestli patch pomáhá bez nežádoucích vedlejších účinků. Možná bude později vydán jako obvyklý patch.

Seznam změn ve verzi 1.7.1:

  • Opraven pád hry v nabídce přeprav pokud bylo vygenerováno příliš velké množství nabídek práce
  • Opraven vzácný pád při používání houkačky
  • Opraveno nesprávné umístění návěsu po automatickém parkování v Trameri ve Varšavě
  • Opraveny hodnoty zdvihových objemů u tahačů Volvo a Iveco

Beta patch je v tuto chvíli dostupný pouze pro Steam verzi hry. Pro stažení se musíte přihlásit do betaverze, do větve "public beta".

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz