Nahrávání zvuků Iveco Stralis Hi-Way

11.03.2013 21:33

 

 

Do ETS 2 se připravují nové tahače, a jedním z nich je Iveco Stralis Hi-Way. Jak možná již víte, jde o relativní novinku italské automobilky Iveco. Ještě nějakou chvíli potrvá, než si jej budete moci sami vyzkoušet, ale už teď se můžete podívat na video z nahrávání zvuků.
SCS Software pracuje na nových tahačích už od začátku roku, ale ještě zbývá poměrně dost práce, než je budou moci vydat jako součást některého budoucího patche. Výrobci samozřejmě navrhují nové tahače nebo přetváří ty starší a vývojáři by rádi drželi krok s nimi, i když je jasné, že to takto nejspiše půjde donekonečna.
Jedním z nových modelů je nový Iveco Stralis Hi-Way. Je taky prvním, u kterého bude použit nový způsob tvorby. Zatímco doteď byla snaha natlačit do modelu co nejvíce polygonů (což samozřejmě dávalo zabrat všem kromě nejsilnějších grafických karet), nově bude nižší počet polygonů vyvážen vyššími detaily povrchu pomocí technologií normal mappingu. Také to znamená, že se 3D tvůrci budou muset naučit něco nového, a také programátoři budou muset nový způsob zapracovat do kódu hry. Výsledek za to ale bude stát - úroveň detailů se jeví stejná, ne-li vyšší, zatímco nižší počty polygonů zlepší výkonové nároky celé hry.
Jednou částí tvorby nového modelu tahače je samozřejmě i osobní seznámení se s vozidlem. Je třeba nahrát zvuky motoru, vyfotit zevnějšek i vnitřek tahače a obecně pro něj "získat cit". Nahrávání Stralis Hi-Way proběhlo už před několika týdny, ale až dnes se SCS zadařilo připravit krátké video z akce.

 

 

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz