Patch 1.4.8

01.08.2013 17:23

Patch 1.4.8 je zde a s ním přicházejí opravy některých chyb odhalených po vydání a během veřejného betatestingu, například nesprávného chování semaforů. Hra se tentokrát aktualizuje i pro vlastníky Steam verze.

 

Opravování posledních chyb v sérii patchů 1.4.x nějakou chvíli trvalo, a konečně máme stabilní verzi, kterou získáte na oficiálních stránkách: Patche Euro Truck Simulator 2

Co je nového:

  • Opravy systému poznávacích značek
  • Opravy animací v interiéru
  • Opravy nesprávněho chování některých doplňků
  • Zlepšení paměťového systému pro větší stabilitu při zátěži
  • Opravy systému semaforů

Takhle nějak měl vypadat patch 1.4.1. Sice prošel rozsáhlým testováním, ale až ty tisícovky hráčů objevily další skryté chyby díky různým kombinacím hardwaru, ovladačů a modů. Nový patch se také konečně objeví u Steam verzí, takže už není třeba se explicitně přihlašovat do bety.

Zapojení komunity do testování hry se ukázalo jako dobrý nápad, takže je pravděpodobné, že SCS požádá o pomoc i v budoucnosti.

Za ty roky mnoho lidí vyslovilo mnoho přání, a pro některé se může zdát, že SCS trvá dost dlouho, než je uskuteční. Buďte ale ujištěni, že dělají, co je v jejich silách a že se časem i zlepší. SCS se během několika týdnů bude stěhovat do nových a lepších kanceláří s třikrát větším prostorem, než měli dosud. Odvahu rozšířít tým a do budoucna urychlit vývoj jste jim dodali vy, příznivci (a platící zákazníci), a SCS vám děkuje.

V neposlední řadě třeba připomenout, že pokud někdo z vás je pořád na vážkách s koupí ETS 2 a čeká na příznivější cenu, je hra stále k dispozici na Steamu s 50% slevou za 14,99 Euro, tj. v přepočtu asi 390 Kč. Velmi relevantní pro ty, kteří si stěžovali na mizející návěsy a nabídky práce - při hraní legální verze poznáte rozdíl.

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz