Scania Streamline beta na steamu

06.12.2013 15:46

Práce na patchi, který by měl přinést lepší inteligenci provozu a fyziku, stále pokračují. V mezičase tým SCS uveřejnil betaverzi patche obsahujícího nový tahač, konkrétně Scania R Streamline. Čtěte dále pro další informace a video s novou Scanií.

 

Tým SCS stále připravuje vydání patche 1.8 pro Euro Truck Simulator 2. I přes všechnu snahu však nový kód AI a zlepšení fyzikálního modelu potřebují nějaký čas, protože programátoři pořád ladí věci podle připomínek testerů. Tím pádem se SCS rozhodla uveřejnit nový model tahače - Scania R s legendárním jménem Streamline. Taková důležítá věc zaslouží svoje vlastní číslo verze, a proto se plánované změny v kódu objeví ve verzi 1.9.x.

Patch 1.8 je k dispozici jako betaverze na Steamu. Mělo by jít o poslední testovací vydání; s trochou štěstí ne na moc dlouho. Brzy by měl patch oficiálně vyjít a poté i jeho samostatná verze pro hry bez Steamu. Vytvoření a otestování patchů pro DVD verze trvá podstatně déle, navíc je třeba zařídit více serverů pro stažení, jinak by infrastruktura SCS byla okamžitě zahlcena. Buďte si ale jisti, že patch vyjde, jakmile to půjde.

Tahače Scania modelové řady Streamline byly vždy nejlepší, technicky vyspělé vozy se zaměřením na efektivitu a pohodlí řidiče. Takže si užijte jízdu!

Na závěr můžete shlédnout úvodní video tahačů Scania Streamline od uživatele DaSquirrelNuts.

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz