Zpět z GamesComu 2013

02.09.2013 20:21

S více než 300 tisíci účastníky je GamesCom nejětším herním veletrhem na světě, a SCS Software zde letos opět nemohli chybět. Na konci můžete shlédnout propagační video, které nemělo být veřejné, ale vývojáři podlehli pozitivnímu ohlasu.

SCS si na veletrhu pobyli dva dny, ale ve veřejných prostorách strávili jen asi 90 minut. A důvod?

Tohle je snímek mega-chodby propojující jednotlivé haly, "Boulevard". A to ani není víkend, kdy může přijít více lidí, a navíc to není ve špičce. Velká část těchto navštěvníků přišla jen proto, aby viděla svou oblíbenou hru, a po 3-5 hodinovém čekání ve frontě možná měli štěstí a uviděli z ní pět minut.

Žádná z her od SCS neměla být k vidění ve veřejných halách, protože jejich návštěva byla hlavně za účelem vyjednávání se stávajícími a potenciálními vydavatelskými a distribučními partnery a prozkoumávání obchodních příležitostí. Tisíce manažerů herního průmyslu společně s pracovníky tisku mají haly 4 a 5 odděleny od veřejnosti pro schůze a vyjednávání.

Zatím jen obchodní navštěvníci procházející kolem stánku rondomedia, německého vydavatele pro SCS, mohli vidět video níže. Bylo narychlo vytvořeno za méně než den a mělo běžet jen v pozadí soukromého kiosku jednoho distributora v obchodní části GamesComu. SCS nezamýšleli tohle video vystavit veřejnosti, protože podle nich nemělo dostatečnou kvalitu. Změnili však názor poté, co se o něm pár lidí velice pozitivně vyjádřilo. A co si myslíte vy?

 

 

Zdroj : Truckgame.cz

Autor : Vertex