Budoucnost ETS2

22.03.2013 14:13

 

Možná už vás trochu unavují odkazy na žebříčky prodejnosti a podobně, proto SCS Software dnes poodkrývá budoucnost jejich her.
SCS Software odhaluje nové modely pro některé ze svých připravovaných her. Jde o americký tahač Peterbilt 579 a autobusy Scania Irizar v barvách značek EuroLines a Student Agency.
Zde je nový 3D model tahače, který byl vytvořen během posledních pár týdnů. V ETS 2 ho ale neuvidíte; tento je určen pro něco nového.

p579_ATS.jpg

Předností tohoto modelu je fakt, že používá asi o polovinu méně polygonů, než nejdetailnější tahač z ETS 2. Přitom díky použití textur povrchových normál a důmyslnějšího systému vykreslování a stínování vypadá jěště lépe a zároveň zabírá méně grafické paměti.

Jak už bylo kdysi zmíněno, SCS Software se od vydání ETS 2 dělí na týmy, které pracují na různých úkolech (nemějte strach, ETS 2 je pořád aktuální).
Zde jsou snímky z dalšího rozpracovaného projektu z dílny SCS:

eu01.jpg eu02.jpg eu03.jpg sa01.jpg sa02.jpg sa03.jpg

Ale pozor. Tyto snímky neznamenají, že se něco z nich vůbec dostane do nějaké budoucí hry. Je to hlavně experiment pro tuto chvíli. Pokud ale náhodou vlastníte některou z větších autobusových služeb v Evropě, SCS Software by se s vámi rádi spojili a pokusili se projednat možnost přidání vaší značky do jejich her.

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz