Scania Streamline

04.01.2014 15:48

Patch 1.8.2.3, který přidává tahač Scania Streamline Euro 6, je oficiálně venku a je k dispozici ke stažení ze stránek ETS 2 nebo se automaticky nainstaluje, pokud máte Steam verzi. Čtěte dále pro více informací.

 

Prvně by tým SCS rád poděkoval všem, kdo už zaslali snímek svého skinu do soutěže vánočních a novoročních skinů. Svoje výtvory můžete zasílat až do 31. prosince. Pokud se vám chce vytvořit více než jeden skin, můžete. Zvýší to vaší šanci na výhru.

Scania Streamline právě vyšel v patchi 1.8.2.3 pro krabicové a Steam verze (skrze automatické aktualizace). Teď už může každý zažít Scanii s legendárním jménem. Bylo potřeba pár dní na poladění patche, protože se objevilo pár problémů s tuningem a cenami. Nicméne otevřená betaverze na Steamu pomohla urychlit vývoj a tým SCS děkuje všem, kteří se na tom podíleli.

Patch pro krabicovou verzi hry lze stáhnout přes BitTorrent a z oficiálních stránek. Upředňostňujte torrent, než budou k dispozici odkazy na další servery. Stahování ze stránek SCS bude pravděpodobně podstatně pomalejší a navíc to dost zatěžuje jejich servery.

 

Oficiálně vydáno : 9.12.2013

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz