Varování - ETS2 podvod !

02.06.2013 16:46

Na Internetu se objevil web, který nabízí mod do ETS 2 přidávající multiplayer. Jde však o podvod, který vás připraví o peníze. 

Po Internetu (prvně nalezeno na Facebooku) pobíhá odkaz https://bests-games-ever.blogspot.co.uk/2013/03/euro-truck-simulator-2-multiplayer-mod.html, kde je nabízen .torrent soubor pro mod na multiplayer. Pokud se jej ale pokusíte stáhnout, bude vás nutit vyplňovat dotazníky, než vás bude chtít zavázat k měsičním poplatkům.

Vězte, že žádný takový mod (zatím) neexistuje, pokud to budete zkoušet, můžete si pěkně naběhnout. NIKDY za takové věci neplaťte a NIKDY jim nedávejte osobní údaje. Jde o sprostý podvod.

SCS Software to zkusí řešit oficiální cestou, ale jak to s těmito věcmi často bývá, pokud jeden podvod zastavíte, objeví se dva další.

SCS samozřejmě ví, že je to jeden z nejžádanějších přídavků do hry; můžete si být jisti, že o tom již několik let přemýšleli. Multiplayer v simulátoru není jako multiplayer v závodní hře. Je třeba mít konzistentní informace o světě u všech hráčů, což by v podstatě znamenalo hru přepracovat jako MMO, pokud by to mělo za něco stát. SCS o tom uvažuje, dokonce i dělají některé přípravné kroky, ale funkční multiplayer je ještě hodně daleko.

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz