Vždy je co zlepšovat

03.02.2014 21:08

SCS Software stále pracuje na patchi 1.9, jenž se trochu zdržel. Mimo jiné také probíhá zkrášlování krajiny ETS 2, konkrétně zeleně. Chcete vědět, co způsobuje oddálení vydání patche a zajímá vás, jak vypadá práce na vegetaci ?  

 

SCS Software ví, že nedočkavě očekáváte vydání patch 1.9 pro ETS 2 a slyší vaši nespokojenost s tím, že před drahnou dobou naznačili, že bude vydán "brzy". Vězte, že neradi odkládají vydání, ale že důkladné testování v uzavřené betaverzi neustále odhalovalo nové a nové malé, ale protivné problémy a chyby. Rádi by udělali dobrý dojem už v otevřené betaverzi před vydáním, proto žádají vaší trpělivost. Nejde jen o jemné úpravy a opravy chyb, ale zároveň je značná snaha udělat to tak, aby novým patchem nebyla zmařena dosavadní práce tvůrců modů. Existující mody bohužel příliš často obsahují napůl nefunkční součásti, takže je třeba do kódu pro nahrávání dat přidat vrstvu zpětné kompatibility. S trochou štěstí se významné existující mody úplně nezhroutí anebo je půjde opravit a znovu zfunkčnit.

A teď trochu jiné téma.

Grafické týmy SCS neustále přemýšlí, jak zlepšit vizuální dojem herního světa. Možná se vám bude líbit malý pohled do grafického vývoje, jako předzvěst toho, co může příjit.

Jedna z oblastí, která je hodna pozornosti je zeleň. Některým možná přijde vzhled současné vegetace jako dostačující, ale SCS vidí, že je stále na čem pracovat. Vždy měli pocit, že by mohli přidat více různorodosti, aby se odlišil pocit jízdy v různých zemích. Také namíchat pár keřů mezi stromy, přidat více typů stromů a dokonce zlepšit vzhled trávy. Tedy celkově zvýšit realismus.

Zde je pár snímků probíhající práce společně s předlohami, které tým používá:

 

 

 

Autor : Vertex

Zdroj : Truckgame.cz